Strada Gării din Pașcani, blocată!

aglomeratieDe fiecare dată când e sărbătoare sau e zi de târg, strada Ceferiștilor din Pașcani e paralizată. Zeci de mașini sunt blocate minute bune în trafic iar răbdarea este pusă la grea încercare și pentru șoferi și pentru pietoni.

Strada Ceferiștilor din Pașcani paralizată de mașini din toate părțile, dar și de pietoni. Nu există zile de sărbătore ca în Zona Vale din Pașcani să nu se formeze ambuteiaje. Azi până la orele amiezii, nu de puține ori s-au format cozi de mașini de ajungeau până la Gară, pe-o parte, și până la sediul E-on pe sensul celălalt de mers. Pe ici – colea țâșneau și pietonii, care cu gențile pline de cumpărături. De paracare nici nu poate fi vorba.

Majoritatea pășcănenilor spun că așa se întâmplă de fiecare dată când e târg sau e sărbătoare dat fiind că în apropiere sunt școlile, piața și supermarketurile, gara și autogara.

Deși au fost discuții intense și propuneri pentru amenajarea unor locuri de parcare în zona pieței, astfel fiind fluitizat și traficul. Totul a rămas doar la stadiul de propunere, până în acest moment.

Comentarii

comentarii