Student mort. Avea o pungă în cap

Cadavrul barbatului gasit mort cu o punga pe cap in Drumul Taberei a fost identificat. Surse oficiale au declarat ca este vorba despre un tanar de 21 de ani, care era student la ASE. Conform primelor informatii, tanarul nu avea urme de leziuni, iar primele indicii arata ca a fost vorba despre sinucidere, posibil prin ingerarea unei substante.

Cadavrul, lângă care se afla o servietă, a fost găsit la ora 9.11 minute de către un bărbat care îşi plimba câinele. În servietă, au declarat surse din anchetă, s-ar afla un recipient cu otravă. Tânărul era cunoscut ca introvertit și locuia în zonă cu părinţii care nu erau acasă joi de dimineaţă.

Moartea, din primele concluzii trase la faţa locului, unde a sosit un medic legist, a survenit prin otrăvirea cu substanţa aflată în servietă.

Una dintre variantele luate în calcul de anchetatori este că bărbatul şi-a pus punga în cap pentru a se feri de ploaie, după ce a băut substanţa toxică.

Trupul tanarului a fost dus la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici pentru necropsie, iar politistii continua cercetarile.

Comentarii

comentarii