Studiourile Sony Pictures: Spiderman 4 va aparea in 2014

Studiourile Sony Pictures au anuntat vineri ca o continuare a filmului “The Amazing Spider-Man”, look care va aparea pe marile ecrane in iulie 2012, va fi lansata pe 2 mai 2014.
Este un lucru destul de rar ca un studio de cinema sa anunte atat de devreme o continuare a unui film care nici macar nu a fost lansat pe marile ecrane. Insa sefii studiourilor Sony Pictures par a fi increzatori in succesul pe care il va avea al patrulea film din celebra franciza, “The Amazing Spider-Man”, in care rolul celebrului Om Paianjen este jucat de tanarul Andrew Garfield.
In februarie anul acesta, au fost confirmate titlul acestui film si data premierei – 3 iulie 2012. Filmarile au inceput in decembrie 2010. Regia filmului “The Amazing Spider-Man” este semnata de Marc Webb, regizorul filmului “(500) Days of Summer”, in care au jucat Joseph Gordon-Levitt si Zooey Deschanel. James Vanderbilt, care a scris scenariile pentru “Zodiac” si “The Losers”, este scenaristul filmului “The Amazing Spider Man”.
Din distributie fac parte, pe langa Andrew Garfield, in rolul Omului Paianjen, Sally Field, Martin Sheen, Emma Stone si Rhys Ifans.
Garfield, care debuteaza in rolul Omului Paianjen, a jucat deja in cateva filme, printre acestea numarandu-se “Dr. Parnassus/ The Imaginarium of Doctor Parnassus”, ultimul lungmetraj in care a aparut regretatul Heath Ledger, si in “Leii mor pentru miei/ Lions for Lambs” (2007), cu Tom Cruise, Meryl Streep si Robert Redford. Tanarul actor face parte din distributia filmului “Reteaua de socializare/ The Social Network” despre creatorul retelei Facebook.
Precedentele trei filme ale francizei “Omul Paianjen” au generat incasari de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial. Rolul principal a fost interpretat in toate cele trei lungmetraje precedente de actorul Tobey Maguire.

Sursa

Comentarii

comentarii