Sunrise Inc @ Miss Primavara Pascani

Organizatia TNL Pascani initiaza un concurs-spectacol”Miss Primavara”

Invitati speciali  – formatia ”SUNRISE INC” .Asa cum au facut-o de atâtea ori pana acum, viagra tinerii liberali pascaneni surprind din nou prin originalitatea ideilor,spontaneitatea trairilor,perseverenta cu care isi urmeaza convingerile.

Luând drept pretext venirea primaverii,anotimp prin excelenta al renasterii, al reînnoirii, tinerii condusi de Alin Vacarasu , presedinte TNL Pascani, au initiat organizarea unui concurs-spectacol, intitulat  “Miss Primavara”, menit sa omagieze frumusetea si inteligenta feminina. Au raspuns preselectiei eleve apartinând a patru unitati de invatamant  liceal pascanene.

Cele 12 concurente selectionate vor fi supuse unor probe atent jurizate, care vor duce in final la obtinerea premiilor puse in joc de organizatori.“Acest eveniment a fost initiat de membrii Organizatiei TNL Pascani,cu scopul de a promova valorile tinerilor liceeni. Sunt multumit de modul in care se desfasoara organizarea evenimentului si vreau sa asigur tinerii pascaneni ca va fi un spectacol extraordinar,bineînteles,întretinut si de formatia care la momentul actual este pe valuri, si anume cei de la SUNRISE INC.

Va asteptam!’’a declarat Vacarasu Alin,presedinte TNL Pascani. “Cred in forta tinerilor de a-si construi viitorul, ma emotioneaza dorinta lor de a trai intens vârsta pe care o traverseaza, sfidând cu incapatanare realitatea trista înconjuratoare, si de aceea am sustinut de la început, neconditionat, acest proiect”, a declarat dl. Primar Grigore Craciunescu, presedinte al Organizatiei PNL Pascani.

Evenimentul va avea loc in sala de spectacole a Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani, in data de 30 aprilie 2011, ora 16.00 si se va încheia cu un recital sustinut de formatia “SUNRISE INC”.Sunteti asteptati cu drag la aceasta manifestare a tineretii, a vitalitatii, ea dând in fapt masura capacitatii de mobilizare a organizatiei tinerilor liberali.

 

Comentarii

comentarii