Super petreceri de sărbători la Rotariu’s Club & Lounge!

 

afis-rotarius-craciunSărbatorile de iarnă înseamnă mai mult decât timp petrecut în familie, mese bogate, brad împodobit și colinde. Ele te îndeamnă la relaxare, distracție, dans, muzică şi voie bună. Rotariu’s Club & Lounge îți oferă în perioada sărbătorilor de iarnă seri de neuitat, cu super distracție!

Astfel, în cele trei nopți de Crăciun, Rotariu’s Club & Lounge va fi gazda distracției la Christmas Parties! Pe data de 25 decembrie 2016 deschidem lanțul petrecerilor, unde buna dispoziție şi atmosfera de sărbătoare va predomina pe parcursul întregii seri. Se știe că muzica este un aspect extrem de important pentru un chef reușit. Așadar, DJ LITTLE te va antrena pe ringul de dans cu cel mai bun playlist.

Pe data de 26 decembrie 2016, Rotariu’s Club & Lounge te așteptă la o sărbătoare în stil românesc, cu muzică live și lăutari! Strângeţi prietenii dragi, familia şi veniţi să luați parte la un show de zile mari! De asemenea, pe data de 27 decembrie 2016, DJ LITTLE te așteaptă cu super muzică, în Rotariu’s Club & Lounge unde va fi organizată o altă mega petrecere.

În plus, sărbătorim începutul de an, la New Year Parties! Vino la Rotariu’s Club & Lounge pe 31 decembrie 2016, 1 și 2 ianuarie 2017 pentru a trece în noul an așa cum se cuvine: cu super distracție și ambianță deosebită!

Pentru detalii și rezervări poți suna la numărul: 0722.268.854 sau poți intra pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/rotariusclub/?fref=ts.

Rotariu’s Club & Lounge –  str. 13 decembrie, Pașcani Vatra

Comentarii

comentarii