Super promoții la service-ul General Auto și la spălătoria Auto City din Pașcani!

Ai nevoie de un service complet pentru mașina ta? Nimic mai simplu! Vino la GENERAL AUTO! La GENERAL AUTO găsești o gamă variată de servicii de mecanică: service post garanţie, echilibrări roţi auto/moto, înlocuit anvelope auto/moto, diagnosticare sistem de frânare şi suspensii pe banc de probe, verificare şi reglare sistem de direcţie, verificare şi încărcare sistem de aer condiţionat, diagnosticare sisteme electronice de management.

General Auto

În plus, GENERAL AUTO îți oferă servicii moderne de tinichigerie și vopsitorie pentru autovehicule şi vehicule utilitare.

În caz de accident, dacă vii cu mașina ta la GENERAL AUTO, primești BONUS reparații mecanice în valoare de 5% din valoarea despăgubirilor oferite de asiguratori. Indiferent de firma de asigurări: Asirom, Generali, Ardaf, Groupama, BCR Asigurări, Allianz Ţiriac, Astra Asigurări, Uniqa sau Carpatica, la GENERAL AUTO ești de două ori câștigat: îți repari mașina pe asigurare la un service de top și ai ca bonus și reparații mecanice în valoare de 5% din valoarea despăgubirii. Și pentru că mașina ta trebuie nu doar să funcționeze perfect, ci și să arate impecabil, în cadrul complexului GENERAL AUTO găsești și spălătoria Auto City! La spălătoria Auto City poți beneficia de servicii profesioniste de spălare auto cu produse profesionale! Fie că dorești o simplă spălare, fie că preferi un polish sau servicii de chirurgie caroserie, pe toate le găsești la spălătoria Auto City!

În plus, la spălătoria AutoCity îți poți spăla mașina, Spalatoria Auto Cityinterior/exterior, cu doar 20 de Ron! Complexul GENERAL AUTO este situat la ieșirea din Pașcani, spre Moțca, pe partea stângă (spre Boșteni).Tel: 0232-765.188, 0736-302.010, 0736-302.011, 0736-302.015. Pentru mai multe detalii, accesează: www.trustobil.ro.

Comentarii

comentarii