Târgul meșterilor populari, în week-end, la Pașcani

Și în acest an va fi organizat Târgul meșterilor populari, conducerea Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu”, organziator principal al evenimentului menționând că vor veni mai mulți meșteri din țară și chiar Republica Moldova. Mai mult, în acest an, copiii și adolescenții sunt așteptați să meșterească chiar ei la atelierele ce vor fi amenajate în centrul orașului. 

În acest sfârșit de săptămână sunteți așteptați la o nouă ediție a Târgului Meșterilor Populari. Astfel, în perioada 21-23 iulie 2017 va avea loc a IX-a ediție a Târgului Meșterilor PopularI de la Pașcani. Manifestarea va avea loc pe str. Ștefan cel Mare.

Se anunță unul cu mai multe standuri și prețuri și produse pentru toate buzunarele. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 21 iulie la orele amiezii când se va păstra tradiția de a fi premiați meșterii populari noi veniți în oraș. Va fi și un program artistic susținut de clubul popular de la instituție.

Deschiderea Târgului de Meșteri Populari va avea loc vineri, 21 iulie ora 12.00, ocazie cu care va avea loc și un moment artistic susținut de Ansamblul “Rapsozii Siretului” și soliști locali de muzică populară. Pe parcursul celor trei zile vor avea loc ateliere de inițiere în tainele unor meșteșuguri. Doritorii se pot înscrie la Casa De Cultura Pascani. a precizat conducerea Casei de Cultură Pașcani, Daniela Calistru.

Evenimentul este programat pe tot parcursul zilele din acest week-end, iar la eveniment sunt invitați tot mai mult cetățeni să asculte muzică populară, povești meșteșugărești și să cumpere sau să deguste deliciile pregătite pentru Pașcani. Invitații spun că prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Noutatea din acest an constă în faptul că doritorii pot meșteșugări în lemn, lut etc.

 

Comentarii

comentarii