Tată la 90 de ani. Bernie Ecclestone demonstrează că se poate. Ce vârstă are mama copilului?

Bernie Ecclestone a devenit tată pentru a patra oară la aproape 90 de ani. Soția sa a născut un băiat, care va purta numele Ace.

Ace este primul fiu al lui Bernie Ecclestone: “Sunt atât de mândru”, a spus magnatul, care mai are trei fiice din căsătorii anterioare. Cea mai mare, Deborah, are 65 de ani și a venit pe lume în timpul primei căsnicii a lui Ecclestone, cu Ivy Bamford, alături de care a petrecut 68 de ani.

Bernie și Ivy au divorțat când omul de afaceri aștepta cel de-al doilea copil cu Slavica Radici. De Slavica s-a despățit în 2009, după o căsnicie de 23 de ani. 1,5 miliarde de dolari a primit fostul model croat de la Bernie în urma divorțului.

Bernie și Slavica au împreună două fete: Tamara, în vârstă de 35 de ani, și Petra, în vârstă de 31 de ani. Bernie are și cinci nepoți.

Fostul șef din Formula 1 s-a căsătorit cu Fabiana Flosi, vicepreședinte al departamentului de Marketing al Marelui Premiu al Braziliei, în 2012. În vârstă de 44 de ani, Fabiana a povestit că nașterea a fost extrem de ușoară și de rapidă. “Am născut în 25 de minute”, a declarat ea pentru The sun.

Continuarea aici. 

Comentarii

comentarii