Telefoanele, o noua atractie pentru hoti

Telefoanele mobile au devenit o noua atractie pentru hoti. Doar ieri au fost inregistrate la Politie trei plangeri referitoare la furtul de telefoane. Gioconda E., help de 39 de ani, see din Iasi, a mers la Sectia 3 sa reclame ca un tanar a profitat de faptul ca a lasat o usa deschisa la o casa memoriala, de pe strada Anton Crihan. Tanarul a furat patru telefoane mobile, în valoare de aproximativ 400 de lei.

La putin timp, un alt furt a fost anuntat de Dumitru B., de 26 de ani, din Iasi. Cu o noapte inainte, în timp ce mergea spre casa cu masina societatii la care lucreaza, împreuna cu mai multi colegi, în zona Podu Ros, unul dintre acestia i-a furat telefonul mobil, in valoare de 800 de lei.

Si la Sectia 5 de Politie a fost depusa o reclamatie de acest gen. Un minor de 16 ani, din comuna Strunga, le-a spus oamenilor legii ca cineva i-a furat telefonul mobil, în valoare de 400 de lei, din vestiarul unei sali de fitness din Iasi, de pe strada Veniamin Costache.

Politistii au întocmit dosare penale pentru infractiunea de furt calificat, iar cercetarile continua pentru gasirea hotilor si recuperarea obiectelor furate.

Sursa

Comentarii

comentarii