Teribilism cu BMW și volan pe dreapta la Ruginoasa: el a murit, ea se zbate între viață și moarte

Un tânăr şofer de 21 de ani a murit la miezul nopţii în maşina sa, un BMW pe care îl conducea cu viteză şi pe care nu l-a mai controlat într-o curbă. Alături de el se afla iubita lui, o tânără de 15 ani, care se zbate între viaţă şi moarte la spital. Cei doi plecaseră de la Iaşi, unde au văzut un film la cinema, şi se îndreptau spre Ruginoasa. Accidentul a avut loc după miezul nopţii de miercuri spre joi, în jurul orei 0.45.

Mădălin Chiriac, în vârstă de 21 de ani, se afla la volanul unui autoturism BMW cu volan pe dreapta, iar în stânga sa, iubita acestuia, Patricia Dinu, de 15 ani. Ambii locuiesc în Ruginoasa şi mai aveau puţin până să ajungă la domiciliu. Din cauza vitezei, după cum presupun anchetatorii, dar şi a lipsei de experienţă, şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar maşina s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp.

Cei doi tineri fuseseră la Iaşi să vizioneze un film la cinema, după ce au primit bilete gratuite la un concurs. Potrivit unor cunoştinţe ale celor doi, se pare că minora, deşi avea doar 15 ani, locuia împreună cu băiatul de 21 de ani, proprietarul maşinii. De asemenea, părinţii acesteia erau despărţiţi de câţiva ani.

Continuarea aici.  

 

Comentarii

comentarii