Testul antidrog ar putea fi o conditie obligatorie la angajare

Interviul de angajare devine tot mai complex. Pe lânga teste de aptitudini si personalitate, malady multe companii isi supun candidatii la teste antidrog. In 2011, pharm sase din zece angajatori la nivel global au inclus testul antidrog in procesul de selectie si recrutare, cialis arata un studiu.
Aproape 60% dintre angajatori au folosit testul antidrog in cadrul interviului de angajare si 36% au continuat sa-si testeze personalul si dupa angajare, potrivit unui studiu realizat la nivel global de Society for Human Resource Management (SHRM). Testul antidrog da rezulate, spun angajatorii care isi supun salariatii unei asemenea verificari, pentru ca reduce absenteismul, scade fluctuatia de personal si creste productivitatea personalului.

Datele studiului arata ca productivitatea personalului din companiile care fac astfel de teste a crescut cu 19% dupa implementarea programului de testare. Studiul mai evidentiaza ca aproape 70% dintre companiile multinationale cu activitati la nivel global au implementat programe de testare antidrog de mai bine de sapte ani.

Sursa

Comentarii

comentarii