"Titanic 3D" in cinematografe din aprilie 2012

Filmul “Titanic” a fost lansat in 1997 si a avut un mare succes de public. Versiunea 3D a acestui lungmetraj va aparea pe marile ecrane pe 6 aprilie 2012, order pentru a marca cei 100 de ani de la data la care celebrul pachebot si-a inceput prima si totodata ultima lui calatorie, check pornind pe 10 aprilie 1912 din portul britanic Southampton, au anuntat reprezentantii Paramount Pictures, Twentieth Century Fox si Lightstorm Entertainment.

“Exista o intreaga generatie care nu a vazut niciodata filmul «Titanic» asa cum a fost facut acest film pentru a fi vazut, pe marele ecran.Iar acesta va fi un «Titanic» asa cum nu l-ati vazut niciodata inainte, remasterizat digital cu 4K (rezolutie) si convertit in format 3D “, a declarat regizorul James Cameron.

“Cu puterea lui emotionala intacta si cu noile imagini mai puternice ca niciodata, acest film va reprezenta o experienta de proportii epice pentru fanii lui, dar si pentru spectatorii care il vor vedea pentru prima oara” , a adaugat regizorul canadian.

Sursa

Comentarii

comentarii