Top 10 cele mai bune browsere din 2011

De-a lungul timpului au existat nenumarate dezbateri privind cele mai eficiente browsere de pe piata.

Pentru ca de la an la an apar noi versiuni, buy dar si noi produse de navigat pe internet, iata cel mai recent top al celor mai bune 10 browsere din 2011.

Clasamentul este realizat de cei de la Axleration.

 

 

1. Mozilla Firefox

Mozilla a lansat aceasta versiune pe data de 22 martie. Interfata îmbunatatita, viteza crescuta, dar si accelerarea hardware fac din cea mai noua versiune a Firefox cel mai bun browser.

2. Google Chrome 11
Google Chrome este de altfel si al doilea cel mai utilizat browser. Dupa succesul variantei 10 , Google a decis lansarea versiunii beta a Google Chrome 11. Desi nu se stie pâna acum data de lansare a versiunii oficiale, Chrome 11 se bucura deja de un succes rasunator.

3. Internet Explorer 9
Chiar daca este cel mai bun browser de pâna acum al celor de la Microsoft, înca nu poate concura cu cele doua mentionate mai sus.

4. Opera 11
Opera 11 este un browser restilizat cu multe facilitati si mult mai sigur chiar si decât Mozilla Firefox 4.

5. Safari
Apple a lansat cea mai recenta versiune a Safari, numita de altfel Safari 5.0.4, acum câteva saptamâni. Browser-ul americanilor de la Apple poate fi folosit atât pe Windows 7, cât si pe Mac 10.

6. Maxthon
Acest browser este cunoscut datorita setului bogat de caracteristici pe care îl detine. De asemenea, acesta face navigarea foarte placuta prin plug-in-urile speciale si prin solicitarea scazuta a memoriei.

7. Flock
Flock este un web browser specializat în furnizarea de retele sociale si facilitati Web 2.0. Este perfect pentru dependentii de MySpace, Facebook, YouTube, Twitter, Flickr, Blogger, Gmail si Yahoo! Mail.

8. Avant 2011 alpha 1
Acesta este cunoscut si sub numele de Avant 11.7. Aspectul sau profesional i-a adus numerosi utilizatori, însa nu atât de multi încât sa poata concura cu gigantii Mozilla si Chrome.

9. Deepnet Explorer 1.5
Deepnet Explorer nu reuseste sa impresioneze prin nimic special, însa ofera câteva facilitati aparte. Se concentreaza în principal pe fluxurile RSS si reteaua P2P.

10. Phaseout 5
Este un browser bazat pe Flash si este foarte apeciat pentru skin-urile sale speciale.

Sursa

Comentarii

comentarii