Tot ce trebuie să știți despre „Trenurile Soarelui”

CFR Călători informează că, începând cu data de 14/15 iunie, va lansa programul de transport “Trenurile Soarelui”. Timp de aproape trei luni, până la data de 8/9 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura zilnic legături directe din întreaga țară cu stațiunile din Marea Neagră și Delta Dunării, conform companiei.

  • 22 trenuri directe (11 tur / 11 retur) și ramurile aferente care încep din principalele orașe vor avea ca destinație Constanța / Mangalia și retur. Numai 6 dintre acestea (3 tur / 3 reutr) nu vor tranzita Bucureștiul;
  • 32 de trenuri vor asigura legătura Capitalei cu litoralul și returul, 14 din ele (7 tur / 7 retururi) ajungând până la Mangalia și retur, restul oprindu-se la Constanța. Durata de parcurs între București și Constanța, pentru trenurile IR fără oprire, este de 1 oră și 58 de minute.
  • 2 trenuri directe (1 tur / 1 retur) vor asigura zilnic legatura București Nord – Tulcea Orașul și returul, pentru a facilita  accesul turiștilor la Delta Dunării . De asemenea, în fiecare zi, 4 trenuri (2 tur / 2 retururi) vor continua să circule între Medgidia și Tulcea.

Comentarii

comentarii