Tragedie. Bărbat carbonizat în urma unui incendiu

incendiuUn bărbat și-a găsit sfârșitul după ce a fost cuprins de flăcări. El se afla la domiciliu, însă locuința sa a luat foc iar pompierii prezenți la fața locului nu au mai putut decât să-l transfere la IML Iași pentru efectuarea necropsiei și pentru a se stabili cu exactitate care a fost cauza decesului.

Incendiu în comuna Tătăruși. Un bărbat în vârstă de 44 ani, C. Buftea nu a mai putut fi salvat și a fost găsit carbonizat în locuința cuprinsă de flăcări. Nefericitul moment a avut loc seara, o vecină fiind cea care a anunțat prin 112pompierii, dat fiind flăcările mari ce au cuprins locuința din apropierea casei ei.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, pompierii şi un echipaj SMURD. După ce incendiul a fost lichidat în casă a fost găsit bărbatul decedat, fiind vora despre Buftea C. Din primele cercetări s-a stabilit că incendiul s-a produs din cauza coşului de fum de la sobă, neizolat corespunzător.

Casa a ars în totalitate iar trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iaşi (IML) în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cu exactitate care a fost cauza decesului.

Comentarii

comentarii