Transformare impresionanta pentru Loredana Groza!

Transformare impresionanta pentru Loredana Groza! Ce si-a facut la fata? Acum este de nerecunoscut! Mihaela Radulescu i-a dat inimioara si i-a scris ca-i adora noul look!

Cum arata in realitate Loredana Groza si cum arata in imaginile pe care le posteaza cu ea, aproape ca nu mai au nici o legatura.

Loredana Groza este una dintre foarte putinii artisti de la noi care desi are o cariera extrem de lunga a reusit sa se reinventeze de foarte multe ori si sa ramana in atentie publicului peste ani.

Dar ca orice femeie, mai ales dintre cele mai frumoase, Loredana Groza, incepe si ea sa simta trecerea anilor si usor, usor se vede nevoita sa isi aduca mici imbunatatiri. Nu stim exact ce operatii si-a facut Loredana Groza la fata de-a lungul timpului, dar presa scrie ca au tot fost vreo cateva, insa acum modificarile pe care Loredana si le-a facut sunt mult mai radicale, dar din fericire nu au nici o legatura cu bisturiul.

Loredana Groza a reusit sa-si schimbe radical imaginea in mediul online. Artista a devenit maestra in folosirea catorva aplicatii care iti „tuneaza” fata si acum arata cu multi ani mai tanara.

Loredana Groza are 48 de ani iar ultimele ei imagini postate pe Instagram sunt atat de editate incat nu i-ai da mai mult de 30 de ani. Chiar daca nu arata deloc asa in realitate, Loredana a reusit sa-i fascineze pe fanii ei de pe Insta.

“O să ajungeţi să arătaţi toate la fel. Învăţaţi să vă acceptaţi şi îmbătrâniţi frumos” / “Sunt o fană de-a ta, fiind aproape de aceeaşi vârstă. Eşti minunată dar, te rog, opreşte-te cu chirurgia estetică, pentru că în curând o să întrebăm unde este Loredana, ce ai făcut cu ea. Intervenţiile din ultima perioadă nu te fac nici mai tânără, nici mai frumoasă” i-au scris cativa fani pe Instagram.

 

SURSA www.ciao.ro

Comentarii

comentarii