Un barbat a murit intr-un restaurant din Pascani

Luni dupa-amiaza, pilule un barbat, capsule in varsta de 60 de ani, medicine din municipiul Pascani, a murit la un restaurant din zona Garii. Barbatul, Ioan Hriscu, a mers la un restaurant, fiind insotit de un prieten. Acolo, la masa, ei au comandat cate o apa si ceva de mancare. Nu dupa putin timp acestuia i s-a facut rau.

„Locuieste la Blocul B1, de aici din Vale. Este pensionar, sotia i-a murit, iar el si cu o fiica si locuiesc singuri intr-un apartament. Mai are o fiica plecata in Italia. Nu bea el asa, de obicei. Probabil, acum a luat un pahar de ceva. M-am intalnit cu el si am venit aici, la restaurant, sa mancam ceva. Am mancat un pic, am cumparat cate o apa, a inceput sa bea din ea si deodata i s-a facut rau in fata mea. A vomat apa si a pus mana cu o batista la gura. Eu i-am zis sa mearga la baie daca ii este rau, daca ii vine sa vomite. Dar deodata gata a fost. Am incercat sa-l ajut, am crezut ca poate s-a inecat, nu mai aveam ce sa-i mai fac. Era chiar in fata mea, nici nu imi vine sa cred”, a declarat Mihai Pitirut, un bun prieten de-al victimei, pentru BZI.RO.

„L-am vazut deodata ca i s-a facut rau. M-am speriat. Am sunat la ora 12.05 la Serviciul de Urgenta, in speranta ca vor veni imediat sa il ajute. Au trecut minute si nu a venit nimeni. Atunci a sunat altcineva din restaurant si la fel, nu a ajuns nimeni. Patru persoane au sunat si, in cele din urma, la ora 12.30 a venit o salvare. Omul deja murise”, a precizat, speriata, sefa de sala a restaurantului respectiv, pentru BZI.RO.

Medicii care au sosit la fata locului nu au putut decat sa constate decesul. Corpul barbatului a fost transportat la IML ( Institutul de Medicina Legala ) Iasi in vederea efectuarii necropsiei si stabilirea cauzelor decesului.

Comentarii

comentarii