Un bărbat din județul Iași, care a şantajat o tânără cu poze în ipostaze indecente, reţinut

Un bărbat de 23 de ani din judeţul Iaşi, acuzat că a şantajat o tânără pe care a ameninţat-o cu publicarea unor fotografii indecente, a fost reţinut de poliţiştii vasluieni.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul i-ar fi cerut tinerei să întreţină raporturi sexuale cu el pentru a nu publica în mediul online respectivele fotografii.

Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, aflat în posesia unor imagini ale unei tinere de 20 de ani, din judeţul Vaslui, fotografiată în ipostaze indecente, a ameninţat-o pe acesta cu publicarea respectivelor imagini pe un cont de socializare. Mai mult, pentru a renunţa la publicarea acestora, bărbatul ar fi pretins de la tânără întreţinerea de raporturi sexuale. Pe data de 6 iulie, bărbatul a fost prins în flagrant de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui, în timp ce s-a deplasat la punctul de întâlnire stabilit anterior cu victima, iar aceasta a urcat în autoturismul său‘, precizează sursa citată.

Bărbatul urmează să fie prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Comentarii

comentarii