Valentine’s Day Party @ Incanto Club

Valentines Party IncantoSâmbătă, 14 februarie, Incanto Club te invită la o petrecere specială de Valentine’s Day, cu un dj ce va mixa topless: Dj Miki Love.

Despre DJ Miki Love

DJ Miki Love pune muzică de vreo cinci ani şi adună publicul în jurul pupitrului prin look-ul său impresionant. Inspirată de dj-iţele topless din Rusia, Miki a depăşit de mult graniţele României, şi acum se pregăteşte pentru un turneu în Asia şi altul în Statele Unite.

Când şi cum ai început să pui muzică prin cluburi?

Pe 14 februarie 2013 voi face cinci ani de când sunt DJ topless. Deci e o carieră destul de îndelungată. Şi pentru că era Sfântul Valentin, dragostea era în aer, aşa că am zis să dau o semnificaţie acestei lansări, aşa că mi-am
asociat numele cu dragostea. Vreau să transmit cât mai multă dragoste. Însă decizia de a mă apuca de mixat muzică a fost una de moment. Am avut un prieten care era dj, şi mi-a plăcut foarte mult ceea ce făcea, faptul că era şef la butoane şi primea multă atenţie. El decidea ce muzică se pune, cu toate că eu aveam alte preferinţe, aşa că am zis că trebuie să mă apuc să învăţ meserie, ca să pot pune singură muzica pe care o prefer.

Ce fel de muzică îţi place să pui?

De toate, mai puţin manele. Pun foarte des şi remix-uri ale pieselor retro. Îmi place să pun piese cu influenţe tribale, arăbeşti. Şi cele mai noi, în stilul electro-progressive. Dar baza de muzică pe care o folosesc este cea main-stream, atât din România, cât şi de afară.

De unde ideea de a mixa topless?

La momentul la care m-am lansat eu, nu erau aşa de multe fete dezbrăcate peste tot. Veniseră în România nişte dj-iţe topless, din Rusia, şi mi-a plăcut foarte mult conceptul, aşa că am zis să-l introduc şi la noi. În acel moment, a fost ceva uau!

Şi acum?

Acum nu mai e chiar aşa, pentru că toată lumea se dezbracă peste tot.

Şi tu continui să te dezbraci…

Da, dar eu o fac într-un mod artistic. Mă dezbrac, dar nu mă dezbrac, în acelaşi timp, pentru că sunt acoperită ba de sclipici, ba de pietre, ba de diverse costumaţii. E, de fapt, doar ideea de a face topless. Sunt şi ţări din Asia în care religia musulmană este dominantă şi unde mixez îmbrăcată, şi lumea este la fel de încântată de party-urile la care pun eu muzică.

Care sunt concurentele, rivalele tale?

În România, nu prea am, iar în afară sunt multe dj-iţe, dar suntem total diferite din punct de vedere muzical, al conceptului de show. Dar sunt multe fete pe care le admir, cum ar fi Mari Ferrari, Juicy M, Niki
Belucci, care e foarte cunoscută. Iar în ţară nu prea s-a dezvoltat ideea de show, sunt dj-iţe normale, cum ar fi Claudia Cazacu, care a intrat şi în top 100 mondial, cei mai buni dj din lume. Îmi doresc să ajung şi eu acolo! Ea e prima femeie, şi singura, care a intrat în topul ăsta, fiind şi româncă. E o mare realizare!

Ai lansat şi melodii proprii, şi acum eşti pe cale să mai lansezi una.

Da, am lansat deja trei melodii, iar noua melodie este în proiect şi în lucru de jumătate de an, şi încă sunt în căutarea formulei perfecte, pentru că vreau să vin cu ceva nou. Doresc să vin cu o voce, dar nu a mea, nu stăpânesc acest domeniu. Eu îmi pun amprenta asupra instrumentalului, a cum vreau să sune şi ce feeling să îţi dea acea piesă. Vreau ca noua melodie să aibă un sound internaţional, fresh, sexy, dar şi energic. Va fi diferit de ceea ce e la noi pe piaţă, pentru că urmăresc foarte mult trendul de afară.

Ştim că ai multe turnee în străinătate. Pe unde eşti cel mai căutată?

Am intrat foarte bine pe piaţa din Asia, mai ales în ţările musulmane, Indonezia, India şi Egipt. Foarte bine a mers şi în Spania, unde am avut turnee doi ani la rând. Am ajuns şi în Rusia, unde e ţara dj-iţelor topless. Peste tot sunt primită foarte bine, publicul e de fiecare dată surprins de ce pot face la pupitru, dar când am avut turneu în Indonezia m-am simţit primită ca o adevărată vedetă. Mă aşteptau oamenii la hotel, făceam poze, dădeam autografe, a fost foarte tare!

Cum ai reacţiona dacă te-ar huidui lumea?

Nu mi s-a întâmplat, şi sper să nu fie cazul. Îmi dau seama când ceva nu le place, şi schimb repede placa, nu apucă să huiduie.

Cum îţi dai seama când publicul nu e mulţumit de muzica pe care o pui?

Când nu mai dansează, când nu mai sunt atenţi şi, în cel mai rău caz, încep să plece.

Dar, în România, în mod normal, publicul de club nu prea dansează. Cum îţi dai seama atunci?

Da, publicul din România e cel mai dificil public. Dar atunci când ajungi dj experimentat, îţi cam dai seama de public şi înveţi cum să-l simţi.

Înainte de a fi cu logodnicul tău, te lăsai agăţată în club de clienţi?

Nu! Şi nici nu aveam timp de aşa ceva. Dar am primit foarte multe invitaţii la cafea, câteva cereri în căsătorie, flori destul de multe şi multe numere de telefon.

Ai făcut vreodată sex în timpul unui gig?

Nu, nu ai cum. Eşti ocupat să pui muzică, mai ales eu fiind dj-iţă. Dar ştiu că asta e o fantezie a bărbaţilor dj… să se simtă bine în timp ce pun muzică.

Dar în afara orelor de program ai făcut vreodată sex pe pupitru?

Nu, nu am fantezii de genul ăsta. Şi nici nu ai loc, în primul rând pentru că sunt toate sculele şi e foarte incomod, să nu atingi vreun cablu, să nu strici vreun player… nu mai apuci să te simţi bine.

Atunci, dacă nu ai astfel de fantezii, ce fantezii ai?

În viaţa de zi cu zi, având o meserie masculină, îmi place ca în pat să fiu câteodată dominată, să nu mai fiu eu şefa, cea care decide. În rest, mi le-am cam împlinit pe toate.

Care a fost cea mai năstruşnică?

Cred că într-o maşină.

Păi, sex într-o maşină face toată lumea!

Da, dar asta era o maşină foarte mică, şi eu eram foarte mare. Plus că era pericolul să fim descoperiţi.

Ai fost vreodată descoperită în timp ce făceai sex?

Nu, că îmi iau măsuri de siguranţă.

Care e cea mai mare gafă pe care ai făcut-o în timpul sexului din cauza neîndemânării?

Era să-l accidentez definitiv. Eu eram deasupra şi, fiind foarte dornică, am fost prea brutală, prea bruscă, şi era să se rupă.

Sursa

Comentarii

comentarii