Vezi ce spune masina ta despre tine

In functie de categoria din care face parte masina, mind de calitatile pe care le are si de marime, case autovehiculul poate spune foarte multe despre posesorul sau. Iata ce anume spune masina ta despre tine.
SUV

O persoana care conduce un SUV poate fi catalogata drept una care cauta aventura si careia ii place sa exploreze. Acest gen de masina a fost si este folosit in continuare, pills in general, de fortele armate si reprezinta capacitatea de a merge oriunde si de a face orice.

Un SUV este o masina potrivita pentru un barbat care vrea sa exploreze lumea, sa mearga in locuri la care nu poate ajunge oricine si sa parcurga orice drum, indiferent de conditiile dificile care se interpun.

SUV-uri: Hummer, Ford Explorer, Land Rover Greenlander, Subaru Forester, Opel Frontera, Toyota Land Cruiser etc.

Masini sport

Posesorii de masini sport sunt in cautare de putere si control, dar pe de alta parte sunt si iubitori de adrenalina si senzatii tari. De asemenea, desi pare greu de crezut, psihologii spun despre posesorii de masini sport ca au partea emotionala foarte bine dezvoltata, lucru dovedit de atasamentul pe care il au fata de masina si de greutatea cu care se decid sa o vanda pe cea veche atunci cand se hotarasc sa achizitioneze una noua.

Masini sport: Corvette, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Bugatty Veyron etc.

Muscle cars

Chiar daca nu sunt atat de des intalnite in tara noastra, masinile tipic americane au fani in intreaga lumea, iar cine este pasionat de asa ceva, este in stare sa mearga pana la capatul lumii pentru a avea un asemenea autovehicul.

Despre posesorii de muscle cars se spune ca ar fi foarte impulsivi si ca nu accepta prea bine limitele (in special pe cele de viteza). De asemenea, cei mai multi soferi de muscle cars cumpara o astfel de masina tocmai din dorinta de a-si controla impulsurile pe care le au, dar de cele mai multe ori, cei care ajung sa detina astfel de masini, nu fac decat sa isi amplifice aceste impulsuri.

Muscle cars: Chevrolet Impala, Ford Mustang, Ford Torino GT, Pontiac GTO etc.

Camionete

Camionetele in general sunt achizitionate de oamenii cu un spirit practic, care se gandesc ca au nevoie de functionalitate si putere si mai putin de aspect si viteza. Proprietarii de camionete sunt de obicei oameni familisti care se gandesc la bunastarea si confortul familiei lor.

Camionete: Dodge Eam 1500, Chevrolet Montana, Ford Explorer Sport, Ford F 150 etc.

Minivan

Masinile tip minivan sunt in general preferate de barbatii cu familii, cei care pun pret pe siguranta si confortul copiilor. Minivanurile sunt masini foarte practice si incapatoare, perfecte pentru un barbat dispus sa isi duca copiii la scoala sau in vacante.

Minivan-uri: Citroen C8, Peugeot 807, Opel Zafira, VW Sharan, Ford Galaxy,

Masini de lux

Masinile de lux reprezinta de cele mai multe ori educatie si un anumit statut social. Cei mai multi barbati care detin o astfel de masina sunt extrem de sofisticati, cauta mereu perfectiunea deplina, adora eleganta si bunul gust.

Masini de lux: Lexus, Porsche, Mercedes, Lotus.

Sursa

Comentarii

comentarii