Vezi cum arata Audi-ul A8 in design-ul celor de la Hofele Design

Tunerul german Hofele Design propune un pachet cu modificari pentru limuzina Audi A8 (seria D4). Acesta prevede niste schimbari pe de-o parte pentru aspectul vizual, find iar pe de alta parte pentru imbunatatirea performantelor.

La exterior, rx Audi A8 a suferit o schimbare, check prin redesenarea barei de protectie si insertia emblemelor SR si Hofele in grila radiatorului. Se pot observa pragurile destul de discrete, iar in partea din spate a fost montat un eleron, iar daca vrei, poti sa optezi si pentru un difuzor realizat din fibra de carbon. Noul spoiler din spate le face loc celor patru tevi de esapament care au fost impreunate de casa de tuning. Interiorul a fost imbracat in piele Alcantara colorata in doua nuante, iar cusaturile sunt contrastante.
Noile jante pe care le propun cei de la Hofele pot avea dimensiuni cuprinse intre 20 si 22 de inch, iar acesta ar fi cam ultimul detaliu esential modificat pentru imbunatatirea aspectului vizual.
Din punctul de vedere al imbunatatirii performantelor, tunerul a umblat la unitatea centrala a motorului V8 de 4.2 litri pentru a-i creste puterea de la 372 CP la 390 CP, in cazul benzinarului si de la 350 CP la 390 CP in cazul versiunii diesel.

Sursa

Comentarii

comentarii