Vezi cum arata produsele fast-food la 4 ani de la cumparare (VIDEO)

Peste Ocean, hospital convinsi de efectele nocive pe care le are mancarea fast food asupra organismului, medicine americanii au facut mai multe experimente simple, help care sunt la indemana oricui, dar care trag mai multe semnale de alarma.

Au cumparat acelasi tip de produse de la mai multe lanturi de restaurante fast food, si le-au supus probei timpului.

Mancarea pe care o inghitim este nemuritoare. Hamburgerii si cartofii prajiti au ramas aproape intacti chiar daca timp de sase luni de zile nu au fost mancati.

O tanara a auzit de acest “experiment” inedit de la profesoara ei, si s-a gandit sa incerce si ea. Asadar a luat un hamburger si o portie de cartofi prajiti si i-a pus pe o farfurie in bucatarie.

A fost surprinsa sa vada ca nici macar mustele, sau cainii nu au fost tentati sa guste din mancarea asezata pe farfurie, fara sa fie acoperita sau protejata cu ceva. Timp de sase luni de zile produsele fast-food s-au aflat pe farfurie, iar in VIDEO-ul de mai jos se poate observa ca nu a avut loc o transformare vizibila a produselor.

A tinut timp de 4 ANI de zile un hamburger si o portie de cartofi prajiti. Rezultatul: in afara de faptul ca painea, carnea si cartofii s-au intarit nimic nu s-a intamplat cu produsele. Nu s-au mucegait, nu au aparut viermi in carne, iar cartofii nu s-au innegrit.
Un alt experimet demonstreaza cum ar trebui sa putrezeasca alimentele care nu contin aditivi si ingrasaminte. A fost pozitionat in fata camerelor de luat vederi un cos plin cu fructe si legume si a fost filmat timp de 74 de zile.

 

Sursa

Comentarii

comentarii