Violată, băgată în sac și aruncată în pădure de un individ care “își căuta jumătatea”

O tânără din Vaslui a fost abuzată, legată, băgată în sac, aruncată în căruţă şi abandonată în pădure. Bărbatul care a făcut toate aceste grozăvii a dat anunţ pe Facebook că îşi caută jumătatea.

Gheorghe Brăescu, 40 de ani, din Perieni, bărbat divorţat, a pus anunţ pe Facebook că îşi caută jumătatea. Dar până să o găsească, s-a dus până Bârlad, iar la ieşirea din oraş a abordat-o pe o tânără, Mihaela B., 28 de ani, care-şi oferea “serviciile” pe marginea şoselei. Gheorghe a convins-o să meargă acasă cu el, la Perieni, unde a dus-o cu taxiul.

După o vreme, Gheorghe a ieşit din casă cu un sac la spinare, l-a aruncat în căruţă şi a ieşit din curte repede, a luat-o peste dealuri şi s-a întors acasă după câteva ore. S-a aflat că în casă bărbatul ar fi bătut-o pe tânără, apoi a legat-o, a violat-o, a băgat-o legată în sac şi sacul l-a aruncat în căruţă. A mers peste vreo două dealuri mai departe de Perieni, unde a aruncat sacul în pădure. Mihaela B a reuşit să iasă din sac şi s-a întâlnit pe drum cu o femeie din Ibăneşti, care a sunat la 112.

Comentarii

comentarii