Vreme schimbatoare in aceasta saptamana

Pentru astazi, prostate meteorologii au anuntat o vreme frumoasa, mind cu temperaturi cuprinse intre 17 si 27 de grade Celsius, try dar si cu un cer mai mult insorit. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata.
In schimb, maine, iesenii vor avea parte de vreme inchisa. Se pot inregistra furtuni insotite de descarcari electrice, in timp ce vantul va sufla cu putere. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 16 grade si o maxima de 27 grade Celsius.
Vremea se schimba usor incepand cu mijlocul saptamanii. Daca miercuri cerul va fi partial innorat, de joi va aparea din nou soarele. Temperatura aerului nu va depasi in aceste zile o maxima de 25 grade, iar minima din termometre nu va scadea sub 13 grade Celsius. Vatul va sufla cu putere, in timp ce sansele de precipitatii vor fi aproape nule.
Sfarsitul saptamanii va aduce in Iasi o vreme ceva mai frumoasa, cu temperaturi maxime care pot atinge 27 de grade Celsius. Astfel, vineri, cerul va fi mai mult insorit, vantul va sufla slab, iar termometrele vor indica o valoare cuprinsa intre o minima de 12 si o maxima de 26 de grade Celsius.
Sambata, vremea se va mentine frumoasa, fara sanse de precipitatii, dar cu o umiditate a aerului destul de ridicata. Temperatura se va incadra intre o minima de 12 grade si o maxima de 27 de grade Celsius.
Duminica pot aparea cativa nori. Meteorologii au indicat o vreme usor inchisa, cu o minima de 15 grade si o maxima de 27 de grade Celsius. Sansele de precipitatii vor fi, insa, reduse, iar vantul va sufla slab pana la moderat.
In prima zi a saptamanii viitoare, iesenii vor avea parte de furtuni, insotite de descarcari electrice, de vant puternic si de o umiditate ridicata. Temperatura aerului se va mentine intre o minima de 15 si o maxima de 28 de grade Celsius.

Sursa

Comentarii

comentarii