Zambiti,va rog…!Cat de bine aratati in poza!

Mereu asculti cu placere astfel de laude si ti-ai dori sa le auzi cat mai des.Totusi , buy deseori te incearca un sentiment de insatisfactie privind propriile fotografii.

Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa apari intr-o lumina favorabila si , capsule desi nu vei ajunge la perfectiune , remedy pozele pe care le vei obtine vor face o impresie  buna.

Incordeaza fesele , trage burta…

O figura buna vei obtine daca indrepti spatele si picioarele , tragi burta si umerii in spate.Indicat ar fi sa porti tocuri inalte deoarece corpul sta in mod automat drept si tinuta este una corespunzatoare.

O poza ca a unui fotomodel o reusesti rotind putin corpul , indreapta-ti un umar catre fotograf si priveste peste acest umar spre fotograf.

Zambeste si tine ochii deschisi…

De multe ori chipul nostru are o parte mai placuta care pare sa fie mai fotogenica decat cealalta.Ar trebui sa o scoti in evidenta atunci cand te lasi fotografiata , rasucind fata in semiprofil.

Priveste putin peste obiectiv , nu direct in el , deoarece in acest fel ochii sunt mai deschisi si par mai rotunzi.O privire aruncata neglijent in spate , peste umar , ochii care privesc de sus si obtii un aer sexy.

Simpatia in ochii celorlalti ti-o atragi cu un zambet larg , venit din inima.Renunta la rasul cu exagerat , fortat si lipsit de sinceritate.

Atunci cand pozezi imagineaza-ti ceva frumos care-ti place in mod deosebit si cu siguranta ochii ti se vor lumina si ei.

Maruntisuri necesare…

Alege-ti pentru poza un fundal potrivit care sa te avantajeze fara sa te puna in umbra iesind el in relief.

Renunta , daca e posibil , la lumina blitzului , pentru ca adesea confera o stralucire artificiala fetei.Lumina optima este cea naturala , directa sau cea a lumanarilor.

Oamenii pozati de sus in jos par mai mici si mai rotunzi , asa ca nu te sfii si lasa fotograful sa te pozeze ingenunchiat , astfel pari mai inalta si mai supla.Doar va fi o amintire pentru posterioritate!

Comentarii

comentarii