Zona Vale va deveni santier din toamna

Din toamna acestui an vor incepe lucrarile de modernizare a intregii zone Vale a municipiului Pascani. Spre finalul saptamanii trecute, tadalafil autoritatile locale au reusit sa realizeze un lucru extrem de important in punerea in aplicare a procesului de modernizare a zonei mentionate. Este vorba de incheierea contractului de finantare din cadrul Proiectului Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU). Acesta a fost semnat la Piatra Neamt, pharmacy la Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est (ADRNE), cialis iar la intalnire a luat parte primarul Grigore Craciunescu si managerul pe proiect, Mirela Pavel. „Zilele trecute am reusit un lucru foarte important pentru municipiul nostru si pentru cetateni. Am reusit sa semnam la Piatra Neamt, la Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est, contractul de finantare a Planului Integrat de Dezvoltare Urbana, proiect de care beneficiaza Primaria Pascani. Ne-am zbatut mult pentru acest proiect, dar iata ca nu a fost in zadar. Am intampinat unele greutati pe parcurs, dar am reusit, in cele din urma, sa atingem si aceasta etapa foarte importanta”, a declarat promotorul proiectului, primarul Grigore Craciunescu.

Contractul de finantare trebuia semnat de foarte mult timp, iar pana acum proiectul trebuia pus in aplicare, insa pe parcurs s-au creat unele blocaje. Unii vorbesc de faptul ca acest contract nu a fost incheiat la momentul oportun din motive politice. Concret, e vorba despre faptul ca primarul Grigore Craciunescu face parte din Partidul National Liberal, in timp ce la putere sunt cei din Partidul Democrat-Liberal, iar acestia din urma iau decizii cu privire la directionarea banilor. Altii spun ca actuala conducere a primariei nu a intocmit in mod corect documentatia pentru intrarea proiectului la finantare si astfel s-a intarziat cu semnarea lui, unul dintre pasii importanti pentru demararea lucrarilor.

O alta versiune tine tot de culoarea politica.S-a mai vehiculat faptul ca blocajul a fost imprimat la nivel national cu ajutorul deputatului PSD Neculai Ratoi, dar si cu cel al pedelistului Ioan Ionita, pentru ca actualul primar sa nu mai aiba realizari in acest mandat, mai ales ca se apropie campania electorala. In ciuda tuturor acestor zvonuri, cert este un singur lucru: pascanenii vor dispune de o noua zona modernizata.

Continuarea articolului aici

Comentarii

comentarii